حکم اجرایی الزام به تمکین و پرداخت نیم عشر دولتی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۴۸ #67369819

سلام برام حکم اجرایی الزام به تمکین اومده وهزینه نیم عشر باید پرداخت کنم مهریه ام20میلیونه اگر از این هزینه سکوت کنم مامور برا بازداشتم میاد؟ واینکه این حکم الزام به تمکین اجراییش اگه برنگردم چی میشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط هزینه را پرداخت نمایید و اگر برنگردید عدم تمکینتان اثبات میشود و از زمان عدم تمکین به شما نفقه تعلق نمیگیرد ولیکن نفقه گذشته را میتوانید مطالبه کنید .