متهم به جرم تحصیل مال نامشروع فحاشی ناموسی و تهدید به قتل همچنان آزاد هست چکار باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۳ #67338377

پرونده من به عنوان شاکی در دادسرای شهرری مطرح و حدود ۶ ماهی است راکد مانده و متهم به جرم تحصیل مال نامشروع فحاشی ناموسی و تهدید به قتل همچنان آزاد هست چکار باس انجام بدم تمامی مدارکم هم تکمیل است

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطمعن باشید تخلفی صورت نگرفته است فقط طی سال های اخیر کمی از شدت مجازات ها کاسته شده و شاید همین امر باعث شده است که دادسرا کمی نرم تر و ملایم تر داره برخورد میکنه.

مطمن باشید متهم را ازاد میگذارن تا از این باب برای شما هم اطمینان حاصل بشود که دیگر شخص متهم پشیمان شده تا باب رضایت شما نیز فراهم گردد.

سلام
دادیار و یا بازپرس محترم به پرونده شما رسیدگی می‌کند

با سلام
به احتمال زیاد با وثیقه آزاد است و در صورت نیاز دادگاه متهم را احضار خواهد نمود لذا اگر روند دادرسی طولانی شده میتوانید از طریق شعبه کسب اطلاع نمایید .

با سلام. طی لایحه از بازپرس پرونده تقاضای صدور قرار مناسب‌ برای متهم را درخواست نمایید.

سلام
میبایست منتظر دستور قاضی و ابلاغ از طریق دادسرا باشید