آیا بعد از صدور حکم طلاق غیابی می توان مهریه را دریافت نمایم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #67322

سلام.شوهرم دادخواست طلاق داده و خودش هم ایران نیست.وکیلش اینجا تقاضای اعسار داده و طبق فرمایشات همکاراتون در این سایت چون ملکی به نامش ثبت نشده احتمال زیاد معسر شناخته میشه
سوال من ازحضورشما این هست:

۱.اگرطبق همین دادخواست طلاق شوهرم واقدامات وکیلش حکم به تقسیط مهریه وسپس طلاق صادربشه
طلاق ماچه نوعی ازطلاق خواهدبود؟

۲.من اگه الان مهریه ام اجرانزارم باهمین دادخواست مطروحه شوهرم مبنی برطلاق و دادخواست اعسارش به دادگاه برم وروی طلاق اعتراض بزارم آیابعدازصدور حکم طلاق میتونم مهریه ام رو اجرا بزارم؟آخه روی اعسارش که نمی تونم به دیوان عالی کشور اعتراض بزارم شنیدم فقط میتونم روی حکم طلاق اعتراض بزارم
آیابا این شرایط من می تونم بعداز تقسیط مهریه و صدورحکم طلاق
من مهریه ام را به اجرابزارم؟تاچه مدت بعدطلاق آیافقط درزمان عده فرصت دارم مهریه رو مطالبه کنم؟یا اینکه درخواست من ردمیشه چون در پرونده طلاق حکم به تقسیط مهریه داده شده و طلاق صادرشده ؟
توروخدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱چون طلاق ازناحیه زوج هست ، طلاق رجعی است
۲. وقتی زوج طلاق می دهد اعتراض شما بی فایده است . نیازی به اجراگذاشتن مهریه ندارید . طلاق درقبال حق و حقوق قانونی شما انجام‌میشود .