چگونه میتوانم شهادت کذب شاهدها را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #67280664

با عرض سلام و ادب و احترام
قریب به سه هست در دوران عقد هستیم در محصر که عقد میگردیم بستگان همسرم هر کدام یکسری طلا به همسرم دادن و ان زمان مادر خانم گرفت و به همراه خود برد و برای اینکه مرا مطیع امر خود نمایند هر کاری توانستن انجام دادن مهریه اجرا گذاشتن نفقه اجرا گذاشتن من هم مجبور شدم دادخواست الزام به تمکین بدم و برای اینکه دادخواست الزام به تمکین رد گردد طی لایحه ای موارد عسر و حرج خود را عنوان داشته و ذکر کرده طلاهایی که در زمان عقد وابستگان بهم دادن دست زوج هست و مدرکی ندارم ثابت کنم الان هم رفته دادخواست استرداد مال منقول داده و استناد گرده به دروغ گواهی گواهان که برادر پدرش هستن چگونه میتوانم شهادت کذب شاهدها را ثابت کنم؟ آیا میتوانم به استناد لایحه تمکین که بیان داشته طلاها دست زوج هست و مدرکی ندارد ثابت کنم شاهدهایی که آورده دروغ هستن؟ ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای استرداد طلا از طرفین زوجین بایستی طرف مدعی فاکتور بنام خود یا فامیل خود داشته باشد و نیز شما نیز شهودی به دادگاه معرفی نمایید که ادعای شما را اثبات کند