بازگرداندن نام قبلی بعد از نام جدید در ثبت احوال امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۴۰۶ #67274

سلام
بنده 6 سال قبل نام خود را تغییر داده ام بین دوستان و آشنایان همچنان بنده را به اسم قبلی صدا زده و نام جدید در محیط کار (پرهام) با توجه به سن و سال بنده مقبولیت ندارد. آیا امکان تغییر به نام قبلی در وجود دارد؟ با سپاس

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکانش نیست.....

سلام
خیر
دیگر امکان ندارد

خیر متاسفانه امکان تغییر نام به نام قبلی در حال حاضر وجود نخواهد داشت و برای اطلاع بیشتر نیز میتوانید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید.

موید باشید