فحاشی ناموسی و درگیری را چگونه میتوانم پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۷ #67248559

با سلام
بنده حدود دو هفته پیش به فوتسال از طرف نوید دوستم دعوت شدم و تنها کسی که از بین ۱۵ نفر میشناختم فقط دوستم نوید بود، در واقع همه ۱۵ نفر دوست صمیمی و چند ساله نوید بودن.. نوید بهم بی احترامی کرد فحش ناموس داد و من با ملایمت گفتم اینطوری با من حرف نزنه ولی بدتر از قبل ادامه داد و به طرفم حمله کرد و من چون اهل دعوا نیستم فقط دفاع کردم و زمینش زدم تا ادبش کرده باشم وقتی خواستم بلند شم اون به حالت دراز کش روی زمین افتاده بود که با لگد زد به چشمم من نرفتم شکایت کنم چون مطمئن بودم دوستاش نمیان شهادت درست بدهند تا اینکه امروز بعد چند هفته فهمیدم هرجا میشینه میگه منو زده .. و سعی میکنه منو تحریک کنه تا به سرم بزنه و کار نادرست انجام بدهم..
میخواستم بدونم از لحاظ قانونی میتونم اقدامی کنم؟
اگه جواب منفی هست چطور این حرصی که به من داده رو خالی کنم؟
ممنونم از راهنماییتون...
نوید از یک خانواده پولدار هست که از کسی حرف شنوی نداره مشروبات الکلی مصرف میکنه
و پارتی های شبانه میگیره و من توی باشگاه بدنسازی باهاش اشنا شدم و متاسفانه تازه فهمیدم چطور ادمیه
و الان داره زبان المانی یاد میگیره بره سفارت واسه ویزای تحصیلی...
لطفا کمکم کنید متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علیه ایشان شکایتی مبنی بر ضرب و جرح و فحاشی مطرح نمایید

با سلام ووقت بخیر
به عنوان فحاشی و تهدید قابل پیگیری درمراجع قضایی می باشد ولی باید ادله محکمه پسندی دردادگاه ارائه شود از جمله استهشادیه شهود و گزارش کلانتری یا اگر بیام به شما داده متن پیام ها مواردی که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک کند .

با سلام
می توانید تحت عنوان فحاشی از ایشان شکایت کنید و چنانچه آثار درگیری از بین نرفته است ضرب و شتم را نیز در شکایت مطرح نمایید البته با توجه به اینکه شاهدی برای اثبات ادعای خود ندارید احتمال اینکه شکایت به نتیجه برسد ضعیف است و فعلا اقدام دیگری نمی توانید انجام دهید.

سلام
شما می توانید بابت ضرب و جرح و فحاشی شکایت کنید دلایل برای دادگاه صرفا شهادت شهود نیست و موارد دیگر چنانچه موید اظهارات و شکایت شما باشد کافی ست.

سلام، ببینید اینکه درگیر نشدید بسیار کار بجا و شایسته ای انجام دادی گاهی دیده شد با یه درگیری ساده قتل به وجود میاد و تا ابد قابل جبران نیست بهترین کار اینه ازش دوری کنی و اینکه اگر اون میگه شما رو زده کسی که عاقل باشه حرف ایشون رو باور نمیکنه شما هم اگر قصد شکایت داری میتونی از طریق دادسرا علیه ایشان به اتهام فحاشی، تهدیدشکایت کنید و اگر در دادگاه اثبات بشه مجازات خواهد شد من شما رو همچنان به آرامش دعوت میکنم