چگونه میتونم با این توضیحات پایین درخواست طلاق کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۸ #67241756

سلام همسرم منو از برج ۱۲با بحث و بهانه گیری الکی منو اورده خونه مادرم گذاشته بعد این چند ماه چند وقته همش پیام و زنگ به خانواده ام می زد که من برگردم. خونه من شهرستان هست بزرگای خانواده و خانواده بنده بهشون گفتم کسی جلودار نیست همونجور که خانمت رو اوردی بیا دنبالش ولی همسرم نمیاد و اسرار بر این داره که من خودم برم.حدودا دو هفته قبل بنده و خانواده ام رو تهدید کرد که اگه خودم نیام بلاسر خانواده ام در میاره و بعد این تهدید اقا مغازه پدری ام رو با اجیر کردن چند نفر به گلوله بستن و الان شکایت کردم از اقا بنده چطور میتونم از این اقا طلاق بگیرم؟؟ چون همش تهدید میکنه من طلاقت نمیدم برو درخواست مهریه بده با این حرفا چیکار باید بکنم؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید شخصا یا توسط وکیل شکایت ترک انفاق نماید که مجازات آن یک سال حبس دارد

سلام چنانچه پیامکی مبنی بر تهدید دارید از ایشان شاکی شوید تا با اثبات تهدید و عملی کردن آن سو رفتار و محکومیت در اینخصوص صادر شود.دعوای ترک انفاق مطرح شود .سپس با صدور حکم محکومیت در دعاوی مذکور دادخواست طلاق را مطرح کنید

با سلام،در ارتباط با مغازه پدرتان مساله جدی است و با شکایت پدرتان باید مورد اثبات شود،و در مورد خودتان برای طلاق باید عسر و حرج اثبات شودعجالتا برای نفقه و مهریه اقدام فرمایید.

سلام و وقت بخیر.
شما میتونید شکایت ترک انفاق کنید‌.به علاوه شخصی که تهدید شده شکایت تهدید و برای تخریب مغازه هم شکایت تخریب مطرح کنید.در صورت اثبات این موارد به راحتی میتونید درخواست طلاق به جهت عسروحرج بکنید.
موفق باشید

باسلام واحترام میبایست سوء رفتار زوجه رااثبات نمایید یااگر موارد دیگر عسر وحرج شاملشان میشود بهتراست بدوا جهت مطالبه مهریه و نفقه اقدام نمایید

باسلام بدوا درخواست ترک انفاق بدین ویا بنا به عسروحرج شکایت کنیددرصورت محکومیت زوج میتونید تقاضای طلاق بدهید

با سلام و عرض ادب،با ذکر دلایل عسر و حرج و اثبات آن میتوانید درخواست طلاق بدهید.