آیا میشه یه طرفه طلاق گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۶ #67234467

سلام اگر یه فردی زنش و ازار و اذیت کنه وسایل خونه رو بشکنه و دست بزن و فحاشی کنه ایا با این دلایل اگر طرف راضی به طلاق و یا اقدامی برای طلاق انجام ندهد ایا میشه یه طرفه طلاق گرفت و برای طلاق ایا میشه به یه قانونی فعلا زن رو از خونش بیاریم برای امنیت تا مراحل قانونی طی بشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا هر گاه زوج اقدام به شکستن لوازم خانه و دست بزن و فحاشی و نظایر آن نمود بهتر است زوجه با پلیس ۱۱۰ تماس و آن را صورتجلسه نمایند و یا اینکه در صورت داشتن شهود و مدارک دال بر اعمال ناشایست از سوی زوج ، از طریق مراجع قضایی اقامه دعوی نماید
خروج زوجه از منزل بدون اذن زوج ، نشوز زوجه را برای دادگاه محرز خواهد نمود
بهتر است برای دادخواست طلاق ، عسر و حرج خویش را برای دادگاه اثبات نمایید

با سلام و احترام
با طرح شکوائیه ضرب و جرح عمدی به طرفیت او و گرفتن نتیجه مطلوبه سپس اقدام به طلاق عسر و حرج کنید

ماده ۱۱۳۰ - در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می شود.
تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته وتحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می گردد:
۱ - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.
۲ - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
۳ - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
۴ - ضرب وشتم یا هرگونه سو رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
۵ - ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هرعارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

با سلام
زوجه با طرح شکایت ضرب و جرح علیه زوج و با اشاره به عدم امنیت جانی نزد زوج میتواند تا حصول نتیجه در منزل پدری یا یکی از اقربای نسبی خود سکنی گزیده و پس از اثبات ادعای خود از دادگاه تقاضای طلاق نماید که البته نفقه معوق و تمام مخارج زوجه در این ایام کماکان بر ذمه زوج خواهد بود.
مؤید باشید

باسلام طرفین یعنی زوج وزوجه می توانند دادخواست طلاق یکطرفه دردادگاه خانواده طرح دعوی کنند ولی طلاق به درخواست زوج دلیل طلاق لازم نیست واینکه طبق قانون هرزمانی مرد می تواند زن خویش طلاق دهد اما به شرط اینکه حق وحقوق زوجه پرداخت کند ولی دادخواست طلاق از زوجه دلایل شروط مندرج عقدنامه لازم است یعنی زن بایستی جهت اقدام به طلاق یک طرفه بایستی دلایل طلاق را داشته باشد.

با سلام
۱.اگر زوجه بتواند تمام موارد مذکور را در دادگاه اثبات کند .از دلایل عسر و حرج محسوب میشود .و می‌تواند طلاق بگیرد
۲.اگر بودن زوجه با زوج در یک منزل موجب خوف ضرر جانی برلی زوجه باشد .زوجه می‌تواند در خانه ای دیگر سکنی گزیند

بسمه تعالی : بر فرض مذکور و استنبتاط شخصی این بنده حقیر پاسخ کلی تقدیم میکنم .
۱) چنانچه زوجه در عسر و حرج و خوف جانی قرار گیرد هم میتواند ترک منزل نماید هم طلاق خود را از دادگاه بخواهد( با عنوان عدم امکان سازش)
۲) چنانچه ترک منزل بر اساس بند ۱ باشد زوحه میتواند نفقه خود را نیز مطالبه نماید
۳) حتما استشهادیه ایی تهیه کنیدکه تاییدبر ضرب و جرح زوج به زوجه باشد .
۴) در هر زمان و هر شرابطی میتواند مهریه خود را مطالبه نماید
۵)در صورت ترک منزل فورا اظهارنامه ایی با عنوان علت ترک منزل برای زوج ارسال و دلایل را بصورت شفاف شرح دهیذ.و بازگشت زوجه رو منوط به دادن تعهد زوج بصورت رسمی ( در دفترخانه)کنید.
۶) در صورت وجود آثار ضرب و جرح به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی لازم را اخذ کنید .
نکات مهم رو تقدیم شما کردم امیدوارم مفید به فایده باشد

با سلام
فرد کیه؟ طرف کیه؟ کی میخاد یه طرفه طلاق بگیره؟ منظورتون از امنیت چیه؟