چگونه می توان از در قید حیات بودن شخصی اطلاع پیدا کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۱۰۱ #67113

سلام
سوال بنده این است با توجه به خرید آپارتمان به صورت وکالتی و داشتن وام و تسویه با بانک بعد از ده سال و فک رهن که قصد انتقال ملک به نام خودم یا فروش را دارم از سرنوشت موکل اطلاعی ندارم
با این حال مطمئنم وکالت عزل نشده و اعتبار دارد دارای مبایعه نامه هم هستم بفرمایید استعلام ها به چه طریقی انجام می شود در دفترخانه
چگونه می توان از قید حیات بودن موکل مطمئن شد یا نه الزاما لازم نیست و راحت می توانم انتقال سند انجام بدهم؟
راهنمایی ام بفرمایید بدجور سردرگم هستم

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مبایعه نامه داشته باشید و دارای اعتبار باشد حتی در صورت ابطال وکالتنامه مشکلی ایجاد نخواهد شد.