آیا امکان طرح شکایت بابت اجرت المثل از دو دادسرا وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۹ #67051788

یک بار در موضوع شراکت در مغازه در دادگاه شعبه X دادسرای حقوقی طرح شکایت انجام گرفته و به دلیل عدم ارائه مستندات خواهان در مورد یک ادعای کذب خود در کنار طلب اجرت المثل و همچنین مدعی شدن خواهان که در طول دوران شراکت هیچ مبلغی به ایشان پرداخت نشده، دادگاه رای رو صادر کرده و به خواهان هم ۲۰ روز فرصت اعتراض به رای داده شده که رای دادگاه اینگونه بوده که مستنداتی نداشتید راجب ادعای مطرح شده و در زمینه ی شراکت هم باید یک جوری بهتره با هم سازگاری کنید. حال پس از گذشت بیشتر از یک ماه مجددا همان ادعا ها و طلب اجرت المثل را از دادسرای شعبه Y داده اند. آیا همچین چیزی ممکن هست که مجددا راجب یک موضوع تکراری شکایت رو به شعبه دیگری از دادگاه برد ؟ و این کار چه معنی میتونه داشته باشه ؟ ( چرا وکیلی همچین کاری یکسانی رو در دو شعبه و در تاریخ های مختلف انجام بده ؟ )

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اولا که موضوع اجرت المثل حقوقی است و در دادگاه حقوقی باید طرح گردد نه دادسرا . ثانیا اگر تصمیم دادگاه در قالب قرا بوده ، خواهان مجددا می تواند طرح دعوی کند و اعتبار مختومه به قرار سرایت نمی کند .