آیا می شود از این آقا به خاطر اینکه با سر و صداشون ایجاد مزاحمت میکنند شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۳ #67008067

باسلام و خسته نباشید
در طبق همکف لابی ساختمان را ساخت ساز کردند و تبدیل به آپارتمان کردند در همین خصوص شهرداری حکم تخریب داده و آن شخصی که اینکار را کرده گفته اینجا ساختمان سرایداری می باشد و حکم برائت گرفته است. ضمنا هنوز هم پایان کار نگرفته است.
سوال بنده این است این حکم یعنی چی ؟
آیا می شود از این آقا به خاطر اینکه لابی را ساختمان کرده و برای اینکه تخریب نکند گفته ساختمان سرایداری میباشد و حکم برائت گرفته و در حال حاضر هم این واحد را از آن خود میداند و کرایه داده به تعدادی مجرد که با سر و صداشون ایجاد مزاحمت میکنند شکایت کرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه کاربری واحد احداثی به عنوان سرایداری است پس مالکیت آن نیز مشاع بوده و تمام مالکین در آن دارای مالکیت هستند . لذا چنانچه بدون اذن سایر مالکین اجاره داده شده تخلف بوده و میتوانید اقدام به طرح دعوی نمایید .
در مورد ایجاد سر و صدا نیز میتوانید باتهام ایجاد مزاحمت شکایت کنید .