در خلاصه پرونده زده مختومه شده و دارای موضوع فعال نیست، پرونده بسته شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #66921906

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
در روند کار برونده در ثنا
۵- نسبت به شکایت (علی) علیه (قاسم) و (فاطمه) مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات طی شماره ........ مورخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۷ قرار منع تعقیب صادر شد
.۶-در تاریخ ۲۷/۱۰/۱۳۹۷ وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید و برای تاریخ ۱۰/۱۱/۱۳۹۷ تعیین گردید.
۷-ابلاغیه شماره ........ مورخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ مربوط به (علی) در تاریخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد. ۸- ابلاغیه مورخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ جهت ابلاغ دادنامه شماره ...... مورخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۷ برای (علی) صادر شد.
در ثنا اخرین تغییر مربوط به برج ۹۷/۱۱ هستش.
در خلاصه پرونده زده مختومه شده و دارای موضوع فعال نیست، پرونده بسته شده؟ ممکنه رفته باشه دادگاه و در ثنا اعلام نشه؟
اگر بسته شده هر دو متهم تبرئه شدن یا یکیشون، چون بعد از این پیام دیگه به ثنا نیومده. ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص شکایت علی،پرونده مختومه و منع تعقیب صادرشده است

نسبت به شکایت مطروحه از سوی (علی) قرار منع تعقیب صادر شده و به تایید دادیار اظهارنظر نیز رسیده است .

پرونده از این شعبه خارج شده است و باید از شعبه پیگیری کنید