آیا ورود به سایت های 18+ و وارد کردن ایمیل دیگری به صورت اتفاقی و بدون سوءنیت جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۰۳ #66914

سلام . 2 سوال دارم منو راهنمایی کنید لطفا.
اول ایا ورود به سایت های +18 جرم است یا خیر
دوم . چند روز قبل برای ورود به سایتی (+18) باید ثبت نام کرده و ایمیلی مینوشتم . ادرس ایمیلی رو الکی تایپ کرده و وارد شدم. بدون انجام کوچکترین کاری از سایت بیرون اومدم و بعد متوجه شدم که ایمیل که من نوشتم واقعی و متعلق به شخصی دیگر است . اکنون اگر ان شخص بخواهد میتواند از من شکایت کند و چه مجازاتی دار. ؟؟؟
انلاین با پلیس فتا تماس گرفتم و موضوع رو کامل توضیح دادم . انها هم گفتند که جرمی صورت نگرفته و ناراحت نباشم . ایا واقعا جرمی مرتکب نشده ام ؟؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ورود به سایت های مذکور جرم محسوب نمی شود و اگر ایمیل ایشان را صرفا از باب غفلت و بدون سوء نیت نسبت به وارد کردن ضربه به حیثیت و آبرو ایشان نوشته باشید از باب قوانین کیفری، مرتکب جرمی نشده اید.

موید باشید