آیا صاحب کار حق دارد وسایل کار را تو خونه نگه دارد و تحویل ندهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۷ #66848771

سلام در یک ساختمان کارهای mdf انجام میدادم و یک سری ابزار مربوط به کارم همراه خود برده بودم الان صاحب خانه اجازه ورود و خارج کردن وسایل را نمیدهد و برای تمام وسایل فاکتور دارم. لطفا راهنمایی کنید چگونه باید اقدام کنم. آیا خیانت در امانت انجام شده؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در جرم خیانت در امانت شرایط خاصی برای احراز جرم نیاز دارد من جمله عنصر سپردن ، یعنی شما مال را بطور امانت به ایشان سپرده تا بعدا به شما تحویل دهدواین موضوع با ادله معتبر اثبات شود. اگر چه شرایط دیگر با قصد محروم نمودن شما از اموالتان لازم است و صرف پس ندادن اموال شما خصوصا اگر متهم ادعایی نسبت به اموال یا کار شما داشته باشد مصداق جرم خیانت در امانت نیست ..لذا موضوع مصداق دعوی حقوقی و اثبات موضوع و مطالبه اموال و جبران زیان های وارده به نظر می رسد