دستور رفع انسداد داده نمیشود، چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #66827628

سلام وقت بخیر
۱ سال پیش به علت فیشینگ از طرف یکی از مشتریهام که براش اتفاق افتاده بود حساب بنده مسدود شد، البته ما حساب واسطه هستیم و هیچ پول اضافی وارد حساب نشده، مشتری با پول کثیف از من خرید کرده و من کالا فروختم، حالا من مسدود شدم از مشهد، من کرج هستم
۱ سال میگذره و بخاطر ۷۰۰ تومن حساب ۵۰ میلیونی مسدود شده و دستور رفع انسداد داده نمیشه!
چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این انسداد حساب از طریق دستور مقام قصایی به پلیس فتا و یپس از پلیس فتا به بانک صادر میگردد شما چاره ای نداری جز اینکه به شهر مشهد مراجعه کنی و یا مراتب وکالت خود با یک وکیل پر مشهد هماهنگ کنی اونجا مراجعه کنن یا با پرداخت و رضایت شاکی و یا تودیع مبلغ حساب شما رفع انسداد بشه

برای رفع مسدودی از حساب بانکی، باید درخواست خود را به شعبه صادر کننده دستور مسدودی حساب ارائه نمایید و دلایل خود را ذکر کنید که منشا وجه واریزی چه بود است و به چه دلیل واریز شده است

با سلام و احترام
درخواست بررسی حساب را داشته باشید

سلام و درود
طی درخواستی باید منشاء وجوه واریزی به حساب بررسی گردیده و صرفا پول های کثیف به قول شما در حساب مسدود بماند و تتمه آزاد گردد.
اگر خودتان نمیتوانید موفقیتی کسب کنید در این امر توصیه میشود وکیل بگیرید.
موفق باشید.