مجازات فحاشی از طریق پیامک چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۲۷ #66798474

باعرض سلام و خسته نباشید.
من از طریق یک گروه تلگرامی وارد پیوی یک دختر شدم و به او درخواست دوستی دادم او هم شمارشو داد و گفت زنگ بزن و منم باور کردم و زنگ زدم و بعدش یه مرد چند تا فحش داد و منم قطع کردم و بعد از چند دقیقه واسم چندین بار از طریق پیامک فحش ناموسی فرستاد و منو تهدید کرد که پسر شهیدم گفتم پیامکهات واست کافیه گفت اگه قانونی نتونم حضوری ناموس. منم بهش زنگ زدم و چند تا فحش بهش دادم و قطع کردم.
حالا به نظر شما اگه الان از اون شکایت کنم دادگاه به نفع من تموم میشه؟
یا اون به عبارت دیگر مجازات من چیه؟
و مجازات اون چی خواهد بود؟
بسیارممنون میشم اگه جواب بدین

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طرح دعوا توهین از طریق پیامک را دارید و ایشان نمکوم به مجازات توهین فحاشی میشوند

شما می توانید بااستناد به متن پیامکها شکایت کنید و دادگاه به نفع شما تمام میشه

با سلام
شما می توانید با استناد به متن پیامک ها از شخص مورد نظر شکایت کنید البته متن پیامک صرفا اماره ای است که به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود ولیکن اگر برای قاضی محرز شود که جرم صورت گرفته است نسبت به فحاشی ناموسی حد قذف (۹۰ضربه شلاق حدی) برآب ایشان در نظر گرفته می شود.

با سلام میتوانید به عنوان توهین و فحاشی از طریق پیامک در دادسرا طرح شکایت کنید

سلام. در صورتیکه در پیامک ها صریحا شما رو مورد تهدید و توهین قراردادند میتونید شکایت توهین و تهدید رو مطرح کنید و به پیامک ها به عنوان قرائن و امارات استناد کنید. در صورتی که شما صرفا شفاهی به ایشون توهین کرده اید . چیزی بر علیه شما وجود ندارد بلکه شما فقط باید انکار کنید

با سلام
برای پیگیری و شکایت جرایم پیامکی، دو راه وجود دارد؛ پیگیری قضیه از جنبه کیفری یا اداری.
اشخاص اگر مایل به تعقیب جرم از جنبه کیفری هستند باید به دادسرای محلی که جرم در آن محل رخ داده است، مراجعه کنند. اما اگر پیامک‌های دریافتی یک مزاحمت ساده است و حاوی مطالب توهین‌آمیز، افترا و... نیست؛ بهتر است از طریق شرکت مخابرات شکایت را پیگیری کرد.
شرکت مخابرات از طریق ثبت شماره به کمک آموزش‌هایی که به شاکی می‌دهد مجرم را شناسایی و برای شخص مزاحم اخطاریه می‌فرستد و در اخطار بار اول تلفن مزاحم برای یک هفته قطع می‌شود، بار دوم ۳ ماه و بار سوم تلفن قطع و از او سلب امتیاز می‌شود.
گاهی پیش می‌آید که فردی غیر از صاحب اصلی تلفن همراه برای دیگری از طریق پیامک ایجاد مزاحمت می‌کند که در این مواقع همان کسی که از تلفن استفاده مجرمانه کرده است مورد تعقیب کیفری قرار می‌گیرد.
شلاق و زندان برای فحاشی در پیامک/ چگونگی تعقیب مجرم از طریق شرکت مخابراتدر ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی آمده است‌ هرکس وسیله مخابراتی در اختیار خود را وسیله مزاحمت دیگری قرار دهد یا با عمد و سوء‌نیت ارتباط دیگری را قطع کند برای بار اول ‌به او کتبا اخطار می‌شود برای بار دوم به مدت یک ماه ارتباط او قطع خواهد شد و در صورت تکرار مدت قطع ارتباط او برای هر بار سه ماه خواه ‌بود و برای هر بار تجدید ارتباط باید هزینه بپردازد.
به موجب ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ بخش تعزیرات، هرکس که به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگری به شخصی، امری را صریحا نسبت دهد، یا آنها را منتشر کند و مطابق قانون آن امر جرم باشد، حتی در صورتی که نتوانست آن مطالب را ثابت کند،‌ به یک ماه تا یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق مجازات می‌شود.
با تشکر دربر