مشخص میشود بکارت توسط چه شخصی و در چه زمانی از بین رفته است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #66758480

این اقا با کل اعضای خانواذه رابطع داشته و پرده دو دختره با کره را نیز زده.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی بعد از ازاله بکارت سریعا اقدام قانونی و معرفی به پزشکی قانونی گردد تا ظرف ۷۲ ساعت فرد فاعل نیز مشخص گردد
دوما بصورت تقریبی پزشکی قانونی میتواند بعد از مدت یکی دو ماه تشخیص دهد این امر چه زمانی رخ داده است

با سلام
این موضوع باید در پزشکی قانونی بررسی شود.در خصوص تجاوز باید سریعا اقدام قانونی کرد

با سلام
تشخیص این امر با پزشکی قانونی است و دادگاه با استفاده از گواهی پزشکی قانونی و درنظرگرفتن شواهد و قرائن و بررسیهای لازم، باحتمال زیاد تشخییص خواهد داد و اعلام نظر و رای خواهد نمود

احتمالا پزشکی قانونی بتواند با شرایطی بعضی موارد را احراز کند