اگر ایشان در دادگاه تمکین درخواست نفقه بکنند آیا رسیدگی می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #66755037

درودها
زوج هستم و در دوران عقد به سر می بریم زوجه تمکین نمی کند و طی اظهارنامه ای مبنی به درخواست از ایشان جهت مراجعت به منزل مشترک کردم. سوال من این است:
۱- آیا باید در اظهارنامه آدرس را قید می کردم چون خودشان می دانند آدرس کجاست؟
۲- اگر جواب سوال بالا مثبت است آیا بهتر این است که اظهارنامه دیگری با آدرس برایشان بفرستم یا اینکه الزام به تمکین بزنم؟
۳- اگر ایشان در دادگاه تمکین درخواست نفقه بکنند آیا رسیدگی می شود؟
۴- از چه زمانی به ایشان نفقه تعلق نمی گیرد؟ تاریخ اظهارنامه یا حکم ناشزه بودن؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه در دوران عقد هستید و خانم هنوز باکره می باشند امکان دارد ایشان دارند از حق حبس خود استفاده می کنند که در این صورت می توانند تا اخذ کل مهریه تمکین نکنند و نفقه هم به ایشان تعلق خواهد گرفت.

سلام

بهتر است مجدد با ذکر ادرس اقدام ارسال اظهارنامه کنید

پرداخت نفقه منوط به تمکین است
پیرو صدور حکم الزام به تمکین نشوز ایشان از تاریخی که اعلام می نمایید احراز میشود