چگونه بابت شکایت کذب، اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #66721138

با سلام و تبریک سال نو
همسرم که در حال طلاق گرفتن از منه چند وقت پیش علیه من یه شکایت دوروغ فروش مال غیر جهیزیه کرده بود و شاهد هاش هم پدر و برادرش بود که تو دادگاه قرار منع تعقیب صادر شد ولی متاسفانه قاضی منو بازداشت کرد تا وقتی که تحقیات کنه و کلا همسرم به قصد اذیت شکایت کرده بود که برا من پرونده کیفری درست کنه و ببره دادگاه خانواده یه بار هم سال ۹۷ شکایت کرده بود علیه من که من ازش پول دزدیدم اونم منع تعقیب شد سوالی که داشتم اینه من چطور میتونم علیه اون و شاهد های دوروغی شکایت کنم و جرمش چیه چون کلا میخواد اذیت کنه منو و ممکنه باز شکایت جدید کنه و اینکه کلا ابرو منو میبره با کاراش مامور میاره محل کاره من و کلا شکایت های دورغی میکنه و شاهدهاش هم همش پدر و برادرشه.... چکار کنم که از این کارا دست برداره قانون براش جرمی تعیین میکنه که ادب بشه؟ و همینطور برا شاهد ها.
ممنون میشم کمی بیشتر راهنمایی کنید ....
چون واقعا قصد ابرو ریزی تو محل کار منو داره
ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص همسر شما شکایت افترا با طرح شکایت واهی و درخصوص شهود شهادت کذب مطرح کنید و مجازات افترا تا یکسال زندانو شهادت کذب هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.