رابطه نامشروع پدرم چطور قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #66539076

سلام پدر من با چند خانم رابطه نامشروع داره و تو پیامکهاش مستقیم اشاره کرده امشب مادرمو تهدید کرده که اکر چیزی بگه بهش چاقو میزنه یا از خونه بیرونش میکنه مادرم هیچ کس رو نداره و هیچ مال و ملک و درامدی هم نداره . چه کاری از دست ما بر میاد از لحاظ قانونی ؟
پدرم بارها مادرمو کتک زده و با چاقو بهش حمله کرده ولی هیچ نامه ای از پزشکی قانونی نداریم اجازه نمیداد تا خوب نشدن از خونه بیرون بریم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید راسا اقدام به طرح شکایت نموده و شما به نفع مادرتان ادای شهادت نمایید
در خصوص روابط نامشروع ایشان نیز باید با ارائه دلایل و مدارک قوی مانند عکس و فیلم و شهادت شهود اقدام به طرح شکایت کنید

سلام
چه کاری از دست ما بر میاد از لحاظ قانونی ؟ ادله جمع اوری کنید جهت اثبات در دادگاه و شکایت کنید
اما اینکه شوهر، حق داشته باشد همسرش را تنبیه کند یا موجب صدمه جسمی به وی شود، چنین مجوزی در قانون به وی داده نشده است و شوهر، در صورت تنبیه همسر خود، باید جوابگوی رفتارش باشد.

مطابق ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی، در صورتی که بودن زن و شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی باشد زن می‌تواند مسکن علی‌حده انتخاب کند و در صورت ثبوت این امر دادگاه حکم به بازگشت زن به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن از بازگشت به منزل معذور است نفقه او به عهده شوهر خواهد بود.
«هرکس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که‌ موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به‌ مرض دایمی یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل‌مجنی‌علیه شود در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه ‌اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم ‌تجری مرتکب یا دیگران شود به ۲ تا ۵ سال حبس محکوم‌ خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب به پرداخت دیه نیز محکوم می‌شود.