آیا با قبول مبلغ نفقه در دادگاه، متهم از جنبه کیفری تبرئه می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۶ #66484891

سلام،از شوهرم یکسال پیش بابت دو سال نفقه خودم و فرزندانم شکایت کردم که امروز دادگاه مبلغ ۳۰ میلیون پیشنهاد داده است و قاضی تصمیم گیری در مورد پرونده را به جلسه ای دیگر موکول کرده:
۱- برای اینکه شوهرم محکوم شود و برای ایشان سابقه کیفری محسوب شود آیا باید مبلغ را قبول نکنم و در دادگاه چه چیزی باید بگویم؟
۲-در صورت قبول مبلغ آیا باید ابتدا از نظر کیفری رضایت بدهم و شوهرم تا تاریخی مشخص وقت دارد مبلغ را به حساب دادگستری واریز کند؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با پرداخت نفقه موضوع پرونده مختومه خواهد شد

شکایت ترک انفاق کرده باشید و ثابت شود نفقه نپرداخته اند محکوم می شوداما درصورت پرداخت نفقه پرونده مختومه می شود و نیازی به رضایت شما وجود ندارد

درود
اگر شکایت ترک انفاق کرده باشید و ثابت شود نفقه نپرداخته اند محکوم می شود اما اگر حقوقی اقدام کردید حبس ندارد

اگر نفقه را پرداخت نکند می توانید شکایت ترک انفاق کنید

با درود شایسته است، و انصاف و اخلاق ایجاب می‌کند اگر مبلغ تادیه شود شما نیز گذشت نمایید.

درصورت پرداخت نفقه پرونده مختومه می شود نیازی به رضایت شما وجود نداره