مالیات بر صندوق شرکتی که وام میدهد تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۵ #66330

با سلام
ما در شرکت صندوقی داریم با هیت امنا که مستقل از خود شرکت است و کارش هیچ دخل و تصرفی با شرکت ندارد. چون صندوق در قبال وام بچه ها چک یا سفته

به عنوان ضمانت دریافت می کند باید رسیدی پرداخت کند و برای این کار مهر لازم است و دریافت مهر با ارایه ثبت شرکت انجام می گیرد . سوال من این است که

اگر ما این صندوقی که هیچ گونه سودی ندارد و فقط حالت کمک به یه سری کارمند را دارد به ثبت برسانیم آیا شا مل مالیات بر ثیت شرکتها می شود یا خیر؟؟؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موسسه غیرتجاری شرکتی است که درآن امورتجاری خرید، فروش، صادرات و واردات صورت نمی گیرد صرفا جهت انجام امور خدماتی از آن درقانون تجارت یاد می شود از مثال های این نوع موسسات نظیرموسسات حقوقی- موسسات خدماتی و فرهنگی و هنری بدون انجام امور تجاری می باشد ثبت موسسه حقوقی و ثبت موسسه خدماتی در اداره ثبت شرکتها برطبق قانون تجارت انجام می پذیرد توجه داشته باشید که سرمایه ثبتی موسسات غیرتجاری از ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به بالا می باشد و برای ثبت موسسه یا به نوعی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها به جز موارد استثنا نیاز به اخذ مجوز از ثبت نمی باشد. برای اطلاعات بیشتر با وکیل متخصص مشورت کنید.