آیا رای ۹۱ روز حبس قابل خرید است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲۴ #66279677

ما ۵ نفر کارمند موسسه مالی بودیم که بدستور شفاهی روسای شعب قسط وام مشتری که دوست رییس شعبه بوده و بصورت شفاهی گفتن از سود سپرده من میتوانید کم کنید قسط برادرم رو بزنید. بعد دو سال و بخاطر عقب افتادن اقساط سپرده طرف اصلی بدستور رییس شعبه بسته شد. ایشون ۱۶ ماه بعد رفته شکایت کرده و ما به علت شفاهی بودن گفتشون محکوم به خیانت در امانت شدیم و ۶ ماه زندان. اعتراض کردیم دادگاه تجدید نظر سه نفر از ما پول دادن رضایت گرفتن قبل از رای دادگاه تجدید نظر که به اونها ۴ ماه تعلیفی داده شد. ما دو نفر بعد رای پول دادیم رضایت گرفتیم و رای رفت دوباره دادگاه تجدید نظر ولی الان حکم شده سه ماه و یک روز تعزیزی و حکم قطعی است. باید چکار کنیم ایا حق اعتراض داریم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
میتوانید در صورت وجود شرایط تقاضای تعلیق کنید.

دیگر رای قطعی شده و شما حق اعتراض ندارید و حکم بایستی نسبت به شما اجرا شود

با سلام‌
حبس تعزیری بوده و قطعی و قابل تبدیل به جزای نقدی نمیباشد