برای رفع اتهام سرقت، میتونه بیاد بگه ۵ ماه قبل از دزدی، چاپگر رو برای تعمیر نزد من اورده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #66271154

با سلام
بنده ۸ سال پیش نزد یه آقایی شاگرد بودم
ایشون به همراه شریکشون یه دستگاه چاپگر آوردن برام تا براشون اتیکت چاپ کنم و دیگه سراغی از چاپگر نگرفتند
تو این مدت ۸ سال حدود ۳ سال چاپگر خونه دومادمون بود و بعدا چاپگر رو بردم مغازه و به صاحبش زنگ زدم ولی باز نیومد تحویل بگیره
منم بعد از مدتی تو سایت دیوار گذاشتم برای فروش و یه آقایی به عنوان خریدار تماس گرفتن و منم چاپگر رو به مغازه ایشون بردم و بعد از بازرسی گفتن ما یه چاپگر ازمون دزدیدن مطمئنید این چاپگر مال خودتونه؟ منم‌ چاپگر رو برداشتم و اومدم خونه، تو راه یه ماشین تا خونه خودم تعقیبم کرد و فرداش ساعت دوازده ۸ مامور آگاهی با حکم به منزل وارد شدن و منم همراه با چاپگر باهاشون به آگاهی رفتم اونجا که سوال کردن ازم منم گفتم هشت ساله این چاپگر رو دارم و صاحب اصلی چاپگر رو هم صدا زدن و ایشون گفتن که چاپگر رو ۸ سال پیش به من دادن ولی مطمئن نیست که همونه یا نه منم به شاکی گفتم برید کارتون چاپگر خودتون رو بیارید که بارکد های روی دستگاه رو باهاش مطابقت بدیم بعد که آوردن هیچکدوم از بارگدها باهم همخوانی نداشتن و ایشون گفتن که من رفتم بارکد های چاپگرم رو تغییر دادم فقط یه دلیل داشت که چاپگر واسه ایشونه اونم یه سوختگی بالای چاپگر بود که صاحب اصلی چاپگرهم تایید کردن که وقتی چاپگر رو تحویل من دادن همون جای سوختگی رو داشته خلاصه پرونده ما رو تحویل دادگاه دادن و امروز من رو صدازدن دادگاه وقتی رفتم پیش قاضی ماجرا رو براشون توضیح دادم حالا فردا باید صاحب اصلی چاپگر رو ببرم و چنتا شاهد دیگه ازجمله دامادمون گه چاپگر حدود ۳ سال پیش اون بوده و همچنین ی تعمیر کارهم هست که ۵ ماه قبل اینکه این اقا ازم شکایت کنه چاپگر رو پیششون بردم برای تعمیر . ایشون میتونه بیاد بگه ۵ ماه پیش قبل اینکه ازین اقا دزدی کنن چاپگر رو برای تعمیر نزد من اورده؟
خواستم بدونم امکان داره قاضی با توجه به شواهد به نفع ایشون رای بدن؟
وقتی صاحب اصلی چاپگر از من شکایتی نکنن قاضی میتونه من رو به عنوان خیانت در امانت مجرم بدونه؟
الان این اقای شاکی میگه همراه باچاپگر یه لب تاب هم دزدیده شده ولی مستقیما داره به من تهمت میزنه
آیا میتونم اعاده حیثیت کنم؟ و اگه میتونم اعاده حیثیت کنم باید بعد از رای قاضی انجام‌ بشه؟
لطفا راهنماییم کنید باتشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحاتی که داده اید احتمال برائت شما زیاد می باشد مگر آنکه مطلب دیگری در پرونده وجود داشته که خلاف توضیحات مطروحه باشد . با وصف مذکور اتهامی متوجه شما نیست .