شکایت از قاضی به دلیل دادن وصت رسیدگی طولانی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۹۵ #66197

سلام
ما از ورثه فردی که سی سال ملک مشاعی ما رو تصرف کرده شکایت کردیم بابت اجرت المثل تحقیقات محلی و نظر کارشناسی و همه چیز پرونده جوره ولی از سال 93 که ما شکایت کردیم هر بار رسیدگی بهش به بهانه های غیرقانونی و اشتباهات منشی دادگاه مثل گم کردن فیش و برگ ابلاغ و... به تاخیر میندازن حتی پرونده رو هم مختومه نمیکنن که ما بتونیم ببریم برای اعتراض یه شعبه دیگه قاضی هم هر بار میگه باشه رسیدگی میشه ولی 4 ماه به 4 ماه وقت رسیدگی رو تمدید میکنه چکار میشه کرد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد بنده به شما اینست که با وکیل متخصص گروه وکلای یاسا مشورت کنید و در صورتیکه نیاز باشد وکیل بگیرید به دلیل اینکه با قوانین آشنا نمیباشید و در صورت مفقود شدن پرونده میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.