همسرم خیانتکار است، میخوام طلاق بگیرم باید چه مراحلی طی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۷ #66191322

سلام
خودم توی گوشیش پیامهای نامشروع به زنهای دیگه رو دیدم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ارتباط پیامکی در گوشی از موجبات درخواست طلاق برای زوجه نخواهد بود

سلام ابتدا می بایست جرم رابطه نامشروع را علیه ایشان مطرح و اثبات کنید و سپس براساس حکم محکومیت دادخواست طلاق ثبت کنید

با سلام
اولا صرف یک بار داشتن رابطه یا بفرموده شما خیانت از سوی زوج ، دادگاه حق طلاق را به شما نخواهد داد مگر اینکه این امر چندین بار تکرار و به نوعی باشد که زندگی با ایشان برای شما سخت و دشوار گردد
دوما شما با اقدام علیه زوج و اثبات امر میتوانید رابطه نامشروع وی را بر دادگاه محرز و ایشان مجازات گردند

باعرض سلام
صرف ادعای خیانتکار بودن همسر شما این امکان را برای شما فراهم نمیکند که درخواست طلاق بدهید. شما باید به استناد موارد عسر حرج مصرح در قانون مدنی دادخواست طلاق بدهید.
موفق باشید

سلام
با توجه به اینکه خیانت جزء شروط ۱۲ گانه ی طلاق در سند رسمی ازدواج به حساب می آید، شما می توانید با شواهد و مدارک محکم تری دادخواست طلاق مطرح کرده و علیه همسرتان به جرم خیانت شکایت کنید.

با سلام صرف رابطه تلفنی دلیل طلاق محسوب نمیشود میبایست دعاوی از جمله ترک زندگی مشترک و ترک انفاق و دعاوی ک موارد ۱۲ گانه که در عقدنامه ذکر شده مطرح و ب اثبات رساند ک حکم طلاق صادر شود

اول باید نامشروع بود طرف مقابل را ثابت نمایید. احتمال اینکه با خانم های اون طرف گوشی ازدواج موقت کردند . هم وجود دارد