برای اینکه حق شکایت بنده در صورت عدم انجام تعهد محفوظ بماند و همچنین پرونده به بیمه ارجاع شود چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۴ #66170242

سلام
تصادفی رخ داده و به ماشین بنده خسارت زیادی وارد شده. پلیس چون خسارت بیش از سقف بیمه (۹ میلیون) مقصر بود کروکی را برای حل اختلاف نوشت.
ابتدا تامین دلیل و نظر کارشناس از حل اختلاف خواستم، انجام شد ۲۸ میلیون خسارت و ۱۵ میلیون افت قیمت (تومان)
سپس با مذاکره و .... با طرف مقصر به دفترخانه رفتیم و ایشان متعهد به پرداخت مبلغ کارشناسی شده ظرف مدت یکماه گشتند و امضا کردند و جهت ضمانت سفته دادند.
در شرکت بیمه طرف مقصر نیز پرونده باز کردیم، اما چون کروکی برای حل اختلاف است، بیمه نتیجه حل اختلاف را برای تکمیل پرونده و پرداخت خسارت میخواهد.
حال برای اینکه حق شکایت بنده (درخواست خسارت و افت قیمت) در صورت عدم انجام تعهد از سمت مقصر مخفوظ بماند و همچنین پرونده به بیمه ارجاع شود چه باید بکنم و اصلا سیر درستی طی کرده ام و اکنون چه بابد بکنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در تعهد محضری که مقصر تصادف نوشته‌اند صراحتا تعهد به پرداخت مبلغ نموده اند پس از انقضای یک ماه شما می توانید به همان دفترخانه مراجعه و تقاضای صدور اجرائیه بنمایید و اگر مبلغ ننوشته‌اند باید علیه ایشان دادخواست تقدیم نمایید و برای تقدیم دادخواست باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید