مدرک علیه شوهر خیانت کار چگونه جمع آوری گردد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۸۴ #66158525

سلام در جیب پدر بنده وسایل __________ پیدا شده و اینکه رابطه ی با مادرم نداره صد در صد داره خیانت میکنه چجوری مدرک جم کنم علیه ش

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعایی که شما مطرح می نمایید جهت طرح دعوا کفایت نمی نماید خود شما باید ادله جمع اوری نمایید

با درود .اثبات رابطه نامشروع در دادگاه نیاز به دلایل قوی و شاهد دارد و در این مورد که فرمودید وسایلی در جیب پدرتان پیدا کردید دلیل قابل پیگیری نیست

سلام
بودن وسایل ارتباط زناشویی داخل وسایل پدرتون دال بر رابطه نامشروع نیست اولا طبق فقه و قانون ایران ایشون میتونه رن دوم یا سوم یا چهارم داشته باشه یا صیغه و عقد موقت با زنی دیگر داشته باشه و صرف داشتن لوازم ارتباط با جنس مخالف رو نمیشه ثابت کرد که خیانت کرده ضمن آنکه بالاخره هر دو طرف بدلیل نداشتن رابطه بنوعی در سختی هستن و مرد میتونه به طرق بالا با کسی رابطه داشته باشه اما زن نمیتونه بهتره دنبال اثبات این موضوع نباشید چون مدارک و مستندات خیلی قوی باید داشته باشید ودر صورت اثبات آبروی خانوادگی خدشه دار خواهد شد هر چند بد و بالاخره پدرتان هستند و نام خانوادگی ایشون بر روی شما هست پیشنهاد میشه جهت آشتی دادن پدر و مادر از طریق بزرگان و ریش سفیدان فامیل اقدام کنید تا مسئله در محیط و درون خانواده حل بشه تا خدای ناکرده اقدام نسنجیده شما باعث بروز اختلافات شدیدتر و بسته شدن روزنه های آشتی هر چند کوچیک و جزیی نشه

با سلام. به صرف اینکه وسایل خاصی در جیب ایشان می باشد نمی‌توانید علیه ایشان شکایت کنید. باید مستندات محکم از جمله شهادت شهود و.... داشته باشید.

صرفا به دلیل اینکه پدر شما رابطه ای با مادرتان ندارد
و در جیبش وسایل ....کشف شده است نمیتوان رابطه نامشروع ایشان را اثبات کرد
و در ضمن حتی در صورت خیانت متاسفانه ممکن است این رابطه شرعی بوده و شامل صیغه یا عقد باشد که دیگر مصداق رابطه نامشروع نیست

اثبات رابطه نامشروع نیاز به مدارکی بسیار محکم و قابل اتکا دارد