مهریه و طلاق خود را چطور بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۲ #66069472

باسلام
همسر من همه چی به اسم خودشه حتی دو دونگ منزلی که تو قباله ازدواج نوشتن رو بهم نداد مشکل عصبی داره و اختلال دو طبی که به تازگی علائمش رو نشون میده مدام بهم گیر میده از صب تا شب تو خونه ام خرجی بهم نمیده اگه برا دکتر یا خرید برم بیرون مدام اذیتم میکنه هیچی منو درک نمیکنه حتی وقتی دردی دارم رابطه میخاد و اصلا حال من براش مهم نیس خانوادمم پشتیبان اون هستن پدرم میگه اگه میخای جدا بشی مهریتو تمام و کمال بگیر بعد بیا بشین تا موهات مثه دندونات بشه. تو رو خدا کمکم کنین من باید چیکار کنم زده به سرم وسایلمو جهیزیمو جمع کنم و ببرم و بعدم مهرمو بزارم اجرا چون دیگه زندگی برام بی معنی و تکراریه نه کلاسی نه درسی نه کاری نه پولی ..هیچ امیدی ندارم دیگه.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر است ابتدا از طریق اجرای ثبت برای وصول مهریه اقدام کنید اما منزل مشترک را ترک نکنید زیرا زوج‌میتواند الزام به تمکین شما را بگیرد.