مجازات آدم ربایی با وسیله نقلیه و مخفی نمودن و ضرب و جرح عمدی چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۲۲۴ #65864046

سلام همراه همسرم و رفیقش و دوست دخترش برای بردن یک شخصی که معتاد بود و ملک اجاره ای همسرمو با دروغ و نوشته دست ساز از چنگش دراورده بود رفتیم که ببریمش کمپ اجباری در حین رفتن ایشان مقاومت کردن و به ناچار همسرم چند تایی مشت و لگد بهش زد و رفیقش با چوب این اقا رو زد .. در طول مسیر این اقا حالش وخیم شد و به دلیل اهمال ۱۱۵ در دیر اومدن به مقصد ایشان فوت کردن بعد از گرفتن ما چند روزی من در اگاهی بودم و بعد به زندان منتقل شدم الان با قید سند بیرونم و همسرم هنوز تحقیق در پرونده حدود چهل و پنج روزی هست تو اگاهیه
قرار صادر شده برای من سرقت تعزیر آدم ربایی ربودن و مخفی کردن با وسیله نقلیه و ضرب و جرح عمدی خورده
در صورتی که من فقط همراه بودم و نه ماشین متعلق به من یا همسرم بوده نه من ضرب و جرحی انجام دادم فقط قبل از این اتفاق سر تهمتی که این اقایی که فوت شده بهم زده بود من یه کشیده به صورتش زدم
میخوام ببینم راهی برای اثبات بی گناهی ما هست
با توجه به جواب پزشکی قانونی که علت مرگ را اووردوز اعلام کرده؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجازات حبس دارد

با سلام در صورت اثبات مجازات حبس دارد

باسلام باتوجه به توضیحاتتون شمامرتکب چندجرم شدین ،ولی درموردفوت بستگی به نظریه پزشکی قانونی داره که علت مرگ راچه چیزی تشخیص بدهند،که شمامیگیداوردوز،اگه این چیزی باشد که ذکرنموده این شما بایستی طبق همین نظریه پزشکی قانونی وسایردلایل ومدارک که دارین درجلسه دادگاه حاضرگردیده وازخود.دفاع نماییدطبق قانون مجازات آدم ربایی هم درصورت اثبات پنج تا۱۵سال می باشد

باسلام طبق ما ده ۶۲۱ قانون مجازت حبس از ۵ تا ۱۵ سال تعیین شده است و قانونگذار فرقی بین معاون و مباشر قایل نشده است

باسلام
می بایست در جلسه رسیدگی دلایل و مدارک خود را جهت دفاع ارایه نمایید

باسلام .میتوانید پس از صدور کیفرخواست وارجاع پرونده به دادگاه در دادگاه از خود دفاع کنید ودلایل ومدارک خود را ارائه نمائید درصورت محکومیت مجازات شما طبق ماده ۶۲۱قانون مجازات اسلامی خواهد بود

بادتوجه به همراهی شما در زمان ارتکاب جرم شما نیز مجرم محسوبرمیشوید و احتمال صدور کیفر خواست وجود دارد مگر اینکه سایرین به اتفاق بگویند شما دخیل در موضوع نبوده اید