مایلم کل نام خانوادگی را تعویض کنم، به علت حضورم در کانادا، راهکار مناسب برای من چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۸۴۲ #65677682

نام خانوادگی ام طولانی و دو قسمتی هست که به علت اقامتم در خارج کشور برای خودم و فرزندانم در تلفظ و هجی کردن در تماسهای تلفنی دائما ایجاد اشکال می کند. ماده ۲۰ قانون ثبت احوال را خوانده ام. ممکن است با استناد به اینکه قسمت دوم نام خانوادگی می تواند معنی نامناسبی بدهد( به معنی ظلم) بتوان آنرا حذف کرد ولی چون قسمت اول خودش هم طولانی است، مایلم کل نام خانوادگی را تعویض کنم. در ضمن به علت حضورم در کانادا باید از خدمات کنسولی دفتر واشنگتن استفاده کنم که کار را طولانی می کند. راهکار مناسب برای من چیست؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
میتوانید اقدام نمایید

با سلام شما برای تغییر نام خانوادگی ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید در صورت عدم موفقیت در این خصوص با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تغییر نام خانوادگی را تنظیم و ثبت نمایید

سلام باید از طریق اداره ثب احوال اقدام کنید

با سلام وقت شما بخیر
با مراجعه به دفتر خدمات کنسولگری ایران در سفارت کانادا درخواست خود را کتبا و تعداد تعداد چند نام خانوادگی مد نظر منتخب خود را نیز با متن خواسته به صورت لایحه تقدیم نمایید مراحل قانونی طی میشود و قطعا در خواست شما مورد موافقت قرار خواهد گرفت که صرفا فقط مستلزم صبوری و طی روال قانونی و اداری می باشد و زمان مشخصی را نمیتوان تعیین و اعلام نمود .
از طریق ثبت درخواست ارزیابی جهت مشاوره قطعا پاسخ بهتر و کاملتری دریافت خواهید نمود و ارائه راهکار مناسب ممکن خواهد بود.موفق باشید

سلام
اگر بتواند از طریق سفارت یا کنسولگری ایران موضوع را پیگیری و حل و فصل نماید راحت‌تر است و الا باید در دادگاه تهران علیه اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود دادخواست تغییر نام خانوادگی تقدیم نمایید تا به دادگاه ارسال و رسیدگی شود

سلام
باید از طریق اداره ثب احوال اقدام کنید
فقط هم کیبار مجاز به تغییر ان هستید