راحت ترین راهی که میتونیم ماشینمونو پس بگیریم چیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #65656517

سلام . پسرم خودرویی را به یکنفر فروخته . ایشان موقع معامله گفته کارمند شهرداریم و یک فقره چک داده که اینو نگه دار یه دور با ماشین بزنم ببینم فنی ماشین چطوره ، اگر تایید کردم چک مال مادرمه وصولش کن و ازون لحظه رفته برنگشته . من بعنوان کلاهبرداری شکایت کرده ام و با خودشم تماس گرفتم میگه ماشینو به یکی دیگه فروختم اون ۵ تومن میخواد . در حالی که ارزش کل ماشین ۲۰ تومنه . کل اسناد خودرو هم دست ماست و سند نزدیم و تعویض پلاک هم نشده . ریالی هم دریافت نکردیم چون وقتی پسرم چک رو برده بانک دیده مال یه خانمه که خودشم تو زندانه . حال راحت ترین راهی که میتونیم ماشینمونو پس بگیریم چیه ؟ سپاسگزارتون میشم سریع جوابمو بدید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه چک را برگشت نزده اید ،با در دست داشتن اسناد و مدارک خودرو میتوانید جهت توقیف آن اقدام نمایید.

با سلام به نظر حقیر اوضاع با توضیحاتی که داده اید خیلی به نفع شما نیست.بالاخص اگر چک راعلاوه براستعلام برگشت زده باشید.
با توضیحات شما هرچندممکن است خریدار دروغ گفته باشد ولیکن عناصر کلاهبرداری که درقانون ذکر شده است وجود ندارد
پسر شما (باز هم قید میکنم با توضیحات شما)معامله انجام داده است هم شما در توضیحات اذعان کرده اید که «پسرم خودرویی را به یک نفر فروخته»و هم نشانه هایی که اعلام کردید نشان از معامله است چرا که در مورد قیمت هم توافق کرده اید و در قبال آن چک دریافت کرده اید و حتی ماشین را دراختیارش گذاشته اید و حتی این اختیار را به او داده اید که اگر مورد پسندش نبود برگرداند و اگر مورد پسندش بود ماشین را بردارد دلیل این امر هم آن است که شما در توضیحات گفته اید«اگر تایید کردم چک مال مادرمه وصولش کن» همه این موارد نشان از یک بیع صحیح است حال اگر چک را برگشت زده باشید که حجت تمام است چرا که این هم نشانه ای براین است که معامله را قبول داشته اید.
فقط در یک حالت است که به این معامله میتوان ایراد گرفت آن هم این که اسناد ماشین به نام فرزندتان نباشد در این صورت معامله ای که فرزندتان انجام داده است معامله فضولی است و مالک اصلی می تواند این معامله را نپذیرد در این صورت معامله دیگر صحیح نیست و مالک می تواند ماشین را مطالبه کند و دادخواست استردادکند و پلیس نسبت به توقیف آن اقدام خواهد کرد
چه معامله صحیح باشد و چه غیر صحیح عنصر کلاهبرداری دیده نمی شود
اگر معامله صحیح باشد شما تنها نسبت به چک می توانید اقدام نمایید

با سلام
درصورتیکه معامله ای با شخص انجام نشده نسبت به توقیف اتومبیل و بازگشت آن اقدام نمایید