بدون سند جایی وکالتی صادر میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۷ #65560781

بنده ۲ سال پیش ماشین پژو خریداری کردم که تا به الان نتونستم سند بزنم. این ماشین چون مدل پایین بود و ارزشش کم بود ۲ سال پیش با قولنامه دستی از ------------نامی خریداری کردم که قرار بر این شد توسط ایشون سند اماده بشه و برای انتقال سند بریم محضر و بقیه پول و بهشون بدم. ارزش این ماشین درواقع ۲سال پیش ۹ ملیون تمن بود که بنده با ۱۳ تومن خدیداری کردم. ۹ملیون تومن اول کارت کشیدن و ماشین و گرفتم ۲ نیلیون برای گرفتن بیمه نامه دادم که جمعا ۱۱ شد. ماشین چند دست قولنامه دستی معامله شده. من از------------ نامی خریدم --------- از ---------- نامی خریداری کرده و اون از -------- نامی خریداری کرده از صاحب سند اصلی ماشین خریداری کرده و سند و بنچاق ماشین دیت ایشون و به دلایلی نمیده. و نمیاد سند بزنه. خود مطلب از صاحب سند که ------------ نامی هست خریداری کرده. من ایشونم پیدا کردم و طرف میگه ۵ ملیون میگیرم وکالت میدم. سوال های من اول اینکه میتونم با التزام به سند مدارک ماشینو بگیرم و به اسم بزنم. دوم اصلا نیتونم شکایتی مطرح کنم با همین قولنامه دستی و کارت ماشین و بیمه نامه . سوم اینکه اگر بخوان با صاحب اصلی سند کنار بیام چکار باید بکنم ایا بدون سند جایی وکالتی صادر میشه. کلا راهنمایی میخوام الان که ماشین گرون شده همه مدعی هستن و پول طلب میکنن. مدارکی که دستم هست. قولنامه دستی و دو عدد فیش پوز که کارت کشیدم. کارت ماشین که نام صاحب سند اصلی هست. و بیمه نامه که دوساله به اسم منه. در ضمن یک سال پیش هم واسن توقیفی صادر شد که رفتم دادگاه دیدم صاحب سند اصلی بدهکاری مالی داشت که دادگاه مدارکی که به اسم طرف بود و توقیف کرد که کلا اون بدهگاری قسط بندی شد و منظم پرداخت میشد که من رفتم دنبال صاحب سند اصلی لا پرداخت پولی اون رو اوردم دادگاه امضا زد که من ماشین و فروختم و کلا رفع توقیفی گرفتم. لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و ایادی ماقبل ایشان تقدیم نمایید .

با طلام اگر تمام قولنامه ها باشد کاری پیشود کرد

بطرفیت مالک و ایادی بعدی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدین

درود بر شما، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل ایشان نمایید.

دعوای الزام به تنظیم سند علیه فروشندگان و مالک اصلی طرح کنید

درود
به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

درود بر شما
به طرفیت مالک اولیه (صاحب سند )و تمامی ایادی ماقبلتان به استناد مدارک خرید و پرداختها دادخواست الزام به تنظیم سند دهید .