آیا از همسرم به دلیل ترک منزل و پدرایشان به دلیل تهدید می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۳ #65456

سلام همسرم پس از مشاجره نیمه شب وقتی بنده خواب بودم خانه را به همراه فرزندم ترک کرده و این ترک با توجه به تهدید پدرشون توسط پدر ایشون صورت گرفته علت مشاجره رفتن به خانه پدر بود که برای بنده امکان نداشته ایا از پدر ایشون میشود  به این خاطر شکایت کرد و از خود همسرم نیز شکایت کرد این روند در شکایت ایشون میتونه تاثیر داشته باشد.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانیداظهارنامه بفرستید ویا دادخواست الزام به تمکین بدهید وبرای فرزند نیز دادخواست ملاقات فرزند را ارائه دهید.