اگر برگردم بعد از چند روز درخواست تمکین مرد رد میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۱ #65440883

در دادگاه تمکین با وحود مدارک قابل قبول قاضی مرا محکوم به تمکین کرد. اعتراض بزنم ممکنه به نفع من رای تغییر کنه؟ باید به خانه مشترک برگردم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

درمورد دلایل و مدارک خوتان هیچ توضیحی ندادید و ازطرفی مشخص نشده علت عدم تمکین شما چه بوده است

"با سلام"
بستگی به رای دادگاه تجدید نظر دارد
اگر قطعی شود و به منزل مراجعه نکنید؛ناشزه محسوب شده و نفقه ساقط میگردد

اگرمدارک کافی دارید اعتراض بزنید

سلام
ماده ۱۱۱۵ ق م می گوید “اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی مالی یا شرافتی برای زن باشد زن می تواند منزل علیحده اختیار کند، در صورت ثبوت ضرر مزبور محکمه حکم به بازگشت زن به منزل شوهر را نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل معذور باشد نفقه به عهده شوهرش خواهد بود.
حال با این اوصاف اگر ملزم به تمکین شده اید و به رای صادره معترض می باشید می توانید درخواست تجدیدنظر نمایید.

درمورد دلایل و مدارک خوتان هیچ توضیحی ندادید و ازطرفی مشخص نشده علت عدم تمکین شما چه بوده اسا

باسلام،همینکه شمابگوییدب میگیردم کافیه برای رای به نفع شما ولی جهت اعمال آن قاضی کارشناس مددکاری میفرسته خونه ببینم شماحضور داریدیانه،پس بایدبصورت عملی درخانه شوهرحضورداشته باشید،