آیا صحبت تلفنی و حضوری رابطه نامشروع محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #65288

من قبلا گفته بودم که شش سال پیش با یه خانوم شوهر دار تلفنی و حضوری در ارتباط بودم بعد گذشت شش سال منو تو اینستا پیدا کرد و هشت روزی باهم تو دایرکت در ارتباط بودیم و اون خانوم تو صحبتهاش از گذشته که باهم بیرون یا خرید میرفتیم اشاره میکرد که من پرسیدم این گفته ی خود خانوم رابطه نامشروع محسوب میشه کارشناس شما گفت خیر مواردی که گفتید رابطه ی نامشروع محسوب نخواهد شد و پیامک نیز مدرک محکمه پسندی برای اثبات نامشروع به تنهایی محسوب نخواهد شد سوال بنده این است پس چه عواملی یا شرایطی رابطه ی نامشروع محسوب میشه؟ یعنی وقتی خود اون خانوم تو اینستا از اینکه باهم تو گذشته دوست بودیم اصلا رابطه نامشروع محسوب نمی شود؟ خواهشا مفصل توضیح بدید؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق ماده ۷۳۶ قانون مجازات اسالمی )تعزیرات(، »هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه
زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه
شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد.«

در سی و هشتمین جلسه نقد آراء دادگاههای تجدیدنظر استان تهران با موضوع تبیین
قلمرو و مصادیق ماده ۷۳۶ قانون مجازات اسالمی )تعزیرات
نظر اکثریت قضات به این شرح بوده که: »موضوع ماده ۷۳۶ قانون مجازات
دارای دو قسمت است؛ نخست روابط نامشروع و دوم عمل منافی عفت به غیر از زنا
و قیود تقبیل )بوسیدن( و مضاجعه )هم آغوشی( تمثیلی برای قسمت دوم این ماده میباشد و
جرم رابطه نامشروع به صرف برقراری رابطهای که محتوای آن برخالف شرع باشد، محقق
میشود و نیازی به تماس فیزیکی نیست.«

سوال بنده این است پس چه عواملی یا شرایطی رابطه ی نامشروع محسوب میشه؟ یعنی وقتی خود اون خانوم تو اینستا از اینکه باهم تو گذشته دوست بودیم اصلا رابطه نامشروع محسوب نمی شود؟ خواهشا مفصل توضیح بدید؟

به نظر می رسد رفتا رشما مشمول رابطه نامشروع دون زنا محسوب می شود