آیا میتوانیم ضرر و زیان همسایگی با مدرسه را اخذ نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #65106138

با سلام
بنده حدود ۴ سال یک آپارتمان خریداری کردم که روبروی اون زمین خالی بود و بعد از یک مدت با تابلوی موسسه خیریه شروع به ساخت و ساز کردند که بعد از دو سال یک مدرسه غیر انتفاعی روبروی خونه ما در خیابان بن بست که ۸ متر عرض داره سبز شد
الان دو سال هست که خونرو برای فروش گزاشتم ولی بخاطر اینکه دقیقا روبروی مدرسه هست با قیمت خیلی پایین تری میخوان بخرنش که با پولش باید برم ده متر هم از خونه ۶۰ متریم کوچیکتر بخرم. این مدرسه در طرح تفصیلی در محل آموزشی قرار داره ولی در همون طرح تفصیلی خیابان بن بست نیست. شهرداری خیابون رو بن بست کرده ولی قسمت آموزشی وجود داره. مدرسه از سمت دیگری هم ورودی داره ولی قسمت حیاطش دقیقا روبروی ما هستش. ساختمان ما ۹ واحد هست و در هم جواری مدرسه یک ساختمان ۶ واحدی وجود داره که هر روز از دستشون شاکیه ولی گویا حتی یه گشت نمیاد حتی موقع مزاحمت های ساخت و سازشون. جالبه که هم سالن ورزش سرپوشیده احداث کردن داخل این جای کوچک و هم روی سقف سالن چمن مصنوعی فوتبال و شب ها نور پروژکتور ها خونمون رو روشن میکنه و اینکه الان شهریه کلان میگیرن از دانش آموزان گرچه قرار بوده موسسه خیریه باشه و توسط همون تابلو خیریه کار رو به اتمام رسوندن.
هنوز هم ساخت و ساز دارن و مدام گسترش میدن قسمت هارو در یک محل کوچیک
خلاصه مطلب اینکه آیا ۱۵ واحد آپارتمان ( که البته بقیه همسایه هارو جویا نشدم که شاکی باشن شاید به ۲۰ واحد هم برسه )
میخوایم ببینیم آیا میشه ضرر و زیانمون رو بگیریم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه ضررو زیان باید مستند به قرارداد باشد