پوشیدن شلوار گلدار توسط آقایان در فضای پارک‌ها جرم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹ #64950077

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز، بنده پسری هستم که علاقه شدیدی به پوشیدن شلوار گلدار (البته با دوخت کاملا رسمی با جنس کتان نخ) یا همون چیت گلدار با گل‌های ریز، دارم و فقط در پارک و یا فضای سبز می‌پوشم. خانمم میگه ممکنه با این لباس بازداشتت کنند. می‌خوام بدونم که آیا جرمه یا نه؟ و اینکه پلیس میتونه بهم گیر بده یا نه؟ ممنون از لطف شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر جرم نمی باشد

سلام و درود ، در خصوص این مورد در قانون جرم انگاری نشده است،و امکان بازداشت وجود ندارد.

درود خیر این مورد جرم انگاری نشده است

با سلام
خیر این اقدام جرم محسوب نمی شود و نتیجتا امکان بازداشت وجود ندارد.

سلام قانون در این زمینه هنوز تصویب نشده(فرم پوشش و لباس آقایان و خانم ها) و قانونا خیر نمی توان بازداشت کرد