میگه از خانوادش شکایت کنم و برم بیارمش، میتونم کاری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۰ #64807669

سلام و خسته نباشید ببخشید من و نامزدم همدیگر و خیلی دوست داریم داستان ما این شد که قبل از صیغه کردن خانومم اومد یک هفته خانه ما موند خانوادش اذیت میکردم و میکنن نمیخوان ما با هم باشیم خلاصه بعد از یک هفته ما صیغه کردیم حتی بیشتر به اسرار خانومم که دور از چشم خانواده اش صیغه کردیم بعد رفتیم خونشون که پدرو مادرش هم بفهمم و نگران نشن اما به هیچ سراتی مستقیم نیستند و باز مخالف و باز خانومم فرار کرد و اومد خونه ما بعد خانواده اش اومدند آبروریزی و بعدش با مامور اومدن اما مامور هم صیغه نامه رو دید و بیرونشون کرد ولی بعد اومدن صحبت کردن که ما راضی شدیم و اشکال نداره فقط ما دخترمونو ببریم بعد یه خواستگاری سوری بیایید و پیش فامیل بد نشه خلاصه به دروغ و کلک راضی کردن و بردن ولی باز زدن زیرش حالا نامزدم میگه از خانوادش شکایت کنم و برم بیارمش میخواستم بدونم میتونم کاری کنم یا نه صیغه نامه هم دارم می‌خوام بدونم خانواده میتونن مانع شن یا دست من به جایی بنده لطف بزرگی میکنین اگه کمک کنید جواب این سوال و بدین خیلی ممنون میشم واقعا

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه صیغه نامه داشته و همسرتان باکره نباشد امکان اقدام قانونی را دارید ولی اگر ایشان باکره باشد ، صیغه نامه مذکور اعتباری نخواهد داشت .

با سلام
طبق همین صیغه نامه قانونا و شرعا شما زن و شوهر هستید و در صورت علاقه به همدیگر میتوانید اقدام قضایی بر علیه خانواده همسر نمایید.شایان ذکر است اگر واقعا مشکلی برای زندگی مشترک ندارید میتوانید عقد خود را دایمی نمایید تا دیگر هیچگونه مشکلی از طرف کسی برای شما پیش نیاید .