زوجه مجهول المکان اگر باشد میتواند به دلیل عسر و حرج طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۴۴۷ #64740

سلام حدودا 2 سال پیش همسرم به بهانه عسر و حرج دادخواست طلاق و مهریه داد. من هم در دادگاه حاضر شدم و طبق توافق با دادگاه حدودا 65 میلیون نقدی و الباقی هم ماهیانه 5 میلیون تومان جهت مهریه پرداخت کردم و الان دو ماهه که مهریه تسویه شده است.رای دادگاه بدوی و سپس تجدید نظر و نهایتا دیوان همگی مبنی بر رد طلاق صادر شده اند.اما مشکلی دارم و آن مشکل این است که من در شهرستان ساکن هستم و همسرم هم بدلیل آنکه پدرش مرحوم شده بود لذا خیلی سرکش و لجوج بود و اخیرا فهمیدم که یک سالی است که از خانه مادرش هم رفته و با پول مهریه برای خودش در تهران زندگی درست کرده و ماشین خریده و.... تمام نزدیکان ایشان یا از آدرس همسرم در تهران اظهار بی اطلاعی کرده و یا اصلا جوابم را نمی دهند.از طرفی با بدبختی پلاک ماشینش رو درآوردم و رفتم خلافی گرفتم دیدم اکثر جریمه هایش بدلیل سرعت بالا در بزرگراه های تهران در ساعات حدودا 3 تا 5 صبح میباشد.خواهشا کمکم کنید که چه کاری میتوانم بکنم البته حکم تمکین هم دارم بلکه منظورم اینست که اقدامات کیفری خاصی میشه کرد یا لااقل آدرسش رو پیدا کنم که ببینم با کی داره زندگی میکنه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما صرفا میتوانید عدم تمکین ایشان را در دادگاه اثبات نمایید و هرگاه نشوز زوجه بر دادگاه محرز شود :
اولا زوجه مستحق نفقه و اجرت المثل نخواهد بود .
دوما شما میتوانید اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه اخذ نمایید .

شما فقط میتوانید عدم تمکین ایشان را اثبات کنید تا ناشزه بودن ایشان اثبات شود و دیگر به ایشان نفقه تعلق نمیگرد و میتوانید اجازه ازدواج مجدد را ا زدادگاه بگیرید.