قاضی خونه ای که همسر من گرفته ندیده، ازش قبول میکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۵ #64692873

سلام شوهرم خونه ای که اجاره کرده بودیم پس داد و منو اواره کرده منم شکایت الزام به تهیه مسکن کردم حالا با ی قولنامه اومد دادگاه که توی پرند خونه گرفتم من قبلا به اون ادرس رفتم و صورتجلسه کلانتری گرفتم که دروغه و خونه مال کسی دیگس ولی خیلی توی دادگاه اصرار داشت که خونه گرفتم ادرس هم همینه در اخر دادگاه قاضی (که البته چون خانم بود فکر کنم مشاور بود) گفت اصل گرفتن خانه هست و به شوهرم گفت اگر قصد زندگی داری جایی بگیر که همسرت راضی باشه ولی در اخر جلسه من پرسیدم چی شد نتیجه جلسه گفتن اس ام اس میاد حالا یعنی قاضی خونه ای که همسر من گرفته ندیده ازش فبول میکنه؟؟بدون فرستادن کارشناس؟؟ من مبتونم اعتراض بزنم اگر این باشد؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به مددکار جهت رویت منزل ارجاع می شود

سلام موضوع از طریق ارجاع امر به کارشناس جهت احراز صحت و سقم ماجرا پیگیری می شود

در مورد این موضوع ارجاع امر به کارشناسی را از دادگاه بخواهید با اینکه معاینه محل . بنابراین در فرض اخیر دادگاه برای احراز صحت اقدام لازم را بعمل میاورد