متهم در جلسات شرکت نکردند و بصورت غیابی به رد مال و یکسال زندان محکوم شدن، من چگونه به پول خود خواهم رسید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #64632179

۱۸ ماه پیش با کلاهبرداری، نزدیک به سه میلیون تومان از حسابم به حساب دیگری منتقل شد، بلافاصله از طریق آگاهی پیگیری و حساب مقصد مسدود و مراتب از طریق دادگاه پیگیری شد. متهم در جلسات شرکت نکردند و نهایتا با رای دادگاه و بصورت غیابی به رد مال و یکسال زندان محکوم شدند سوال من اینست: با توجه به مراتب فوق، من چگونه به پول خود خواهم رسید؟ و چه باید کرد؟ حساب متهم از همان زمان توسط اداره آگاهی مسدود شده و متهم هم غایب است.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از قطعی شدن رای از طریق مراجعه به اجرای احکام شعبه ( اگر پولی در حساب شخص موجود باشد ) اقدام به اجرای حکم نمایید و نیز میتوانید از طریق استعلام اموال یا املاکی که بنام شخص باشد آن را توقیف نمایید .

با توجه به مسدود شدن حساب مقصد ، رد مال انجام میشود . شما باید پس از قطعیت رای و ارسال پرونده به اجرای احکام تقاضای دریافت وجه خود از محل حساب توقیفی را به اجرای احکام اعلام نمایید تا وجه موضوع حکم به شما پرداخت گردد . در مورد محکومیت متهم به حبس نیز مراتب راسا از سوی اجرای احکام پیگیری می شود .

از طریق مسدودی حساب ها ، توقیف اموال از طریق اداره ثبت اسناد و یا راهور و ممنوع الخروج شدن متهم ،احتمال به نتیجه رسیدن وجود دارد.