ایا تقاضای اجرت المثل رد میشه یا نه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۴ #64618809

سلام..همسر ما یک ساله به امید طلاق گرفتن زندگیش رها کرده رفته خونه پدرش..۵ سالی زندگی مشترک داشتیم..یکبار تقاضای طلاقش رد شده.الانم به خاطر اون ۵ سال اجرت المثل تقاضا کرده در حالی که میتونم با شاهد ثابت کنم تو این همه سال ها یکسال هم تو خونش نبوده..همش بدون اجازه خونه مادرش یا خواهراش بوده بقیه اش هم خونه می خوابیده.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نتیجه قابل پیشبینی نیست .

دفاعیات و ادله خودتان را به دادگاه ارائه دهید.

سلام،۳شرط جهت برخورداری زن ازحق اجرت المثل
۱-خانم بدستورشوهربادرآمدخودکارهای خانه راانجام دهدوهزینه کند.۲-خانم بدون قصدتبرع کارهاراانجام دهد.۳-دلیل ومدارک درجهت پرداخت هزینه های زندگی ارائه دهد
اگرخانم نتوانداین شرائط راثابت کندنمی توانداجرت المثل دریافت کند.

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

سلام نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

بااحترام
باید بتوانید تبراعی بودن کار وی را اثبات نمایید

با سلام
بلی ایشون برای مدتی که با شما زندگی کردن میتونن درخواست اجرت المثل بدن