مواجهه حضوری در جعل به چه علت تشکیل میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۱۴ #64600432

بعد از تایید جعل توسط کارشناس درخواست تکمیل کارشناسی و مشخص شدن جاعل دادیم و بازپرس دستور مواجهه حضوری داده؟
مواجهه حضوری برای چی تشکیل میشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مواجهه حضوری به هر علت ممکن است تشکیل گردد . معمولا برای استماع اظهارات طرفین و نوع دفاع ایشان است . ممکن است قاضی از میان اظهارات طرفین ، به حقیقت پی ببرد .

برای استماع اظهارات طرفین است تا قاضی بتواند مطابق اظهارات نظر بدهد .

مواجهه حضوری یکی از روشهایی برای کشف حقیقت ازطرف بازپرس است

با سلام
مواجهه حضوری برای روشن شدن موضوع استماع اظهارات طرفین و پرسش ازآنها و رفع شک شبهه ورسیدن قاضی به علم یقین انجام میشود حتی عکس العملهای طرفین نیز حائز اهمیت بوده موردتوجه قرارمیگیرد

بسمه تعالی مواجهه حضوری برای روشن شدن و رسیدن قاضی به علم یقینی که با حضور طرفین و شاهدان آنها و یا هر شخصی که قاضی را در حضور طرفین دعوی به علم قضاوت برساند . و عکس العمل های طرفین بسیار حائز اهمیت برایر قاضی خواهد بود که بعضاقاضی با تهدید طرفین یا دعوت به آشتی و گذشت و عکس العمل های طرفین قدر متیقنی حاصل میکند . در یک جمله مختصر دریافت حقایق از حالات طرفین دعوی توسط قاضی محترم .

مواجهه حضوری برای استماع اظهارات طرفین و پرسش از طرفین در جهت روشن شدن موضوع و برطرف شدن شک و شبهه است و در مورد مسله شما احتمالا قصد در شناسایی جاعل هست