صلاحیت دادسرا در جرم جعل با کدام حوزه قضایی و در کدام شهر می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #64567968

سلام.. از من تحت عنوان جرم جعل رایانه ای در شهر کرج شکایت شده است.. در حالی که متهم اصلی که از جعل سود و منفعت به دست آورده در قزوین شناسایی نشده است.. و در سامانه ثنا شکایتی تحت عنوان جعل ثبت شده است چون متهم ذینفع در شهر قزوین شناسایی نشده است.. شاکی پرونده مطرح کرده که بنده داده رایانه شرکت را دستکاری و جعل نمودم.. تنها ادله شاکی بر علیه من فیلم دوربین مداربسته است.. حال در فیلم دوربین فقط حضور بنده و چند نفر دیگه را در جایی که داده رایانه جعل شده است نشان می دهد. یعنی اینکه حضور بنده در این مکان که جعل و دستکاری شده است دلیل بر مجرم بودن بنده ندارد.. حال در تمام مراحل بازپرسی بنده انکار کردم و گفتم موضوع به بنده ارتباطی ندارد.. با تمام این موارد بنده اظهار کردم در تاریخ جعل بعلت بیماری در شرکت حضور نداشتم و اصل گواهی پزشک هم به بازپرس پرونده دادم.. حتی بنده شاهد هم دارم که در روز جعل در محل کار حضور نداشتم.. حال جرم جعل در شهر الف و استفاده از داده رایانه در شهر ب بوده است.. ۱_صلاحیت دادسرا در جرم جعل با کدام حوزه قضایی و در کدام شهر می باشد؟ ۲_آیا بنده تبرئه میشوم؟.. ۳_آیا اصل گواهی پزشک در مقابل دوربین مورد استناد قرار می گیرد یعنی دلیل محکمه پسندی هست؟ ممنون میشم به سوالات بنده پاسخ بفرمایید..

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر.دادگاهی صالح به رسیدگی است که جرم در حوزه ان ارتکاب یافته باشد.فیلم دوربین نیز به روند دارسی کمک میکند.مدارک شما به تبرئه شدن شما کمک میکند

سلام- دادگاه صالح شهر محل وقوع جرم می باشد. با توجه به مدارکی که ارائه دادید می تواند دلیلی برای اثبات بیگناهی شما باشد. البته جرم می تواند محل کشف باشد در صورتیکه محل وقوع جرم نامشخص باشد. اگر فردی که در قزوین است و محل وقوع جرم در شهر کرج باشد دادگاه صالح محل وقوع جرم یعنی شهر کرج می باشد/.