طلب وجوه واریزی به چه صورت انجام میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #64524365

من ۱۲ میلیون در طی یک سال به حساب شخصی واریز کرده ام ولی بسیاری از فیش های واریزی را ندارم اما پرینت حساب یک سال گذشته بانک را دارم.
مراحل اقدام جهت شکایت و دریافت وجوه پرداختی را برای اینجانب توضیح دهید؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هر کس مالی پرداخت می کند ظاهر در عدم تبرعی است لذا باید اول ثابت کنید پرداخت بابت چه بوده است

سلام
میتوانید به استناد پرینت ها اقدام نمایید و مطالبه وجه نمایید

سلام و درود

اصولا مطالبه دلیل میخواهد و حتی اگر همه ی فیش های واریزی را داشته باشید تا زمانی که اثبات نشود پول بابت چه چیزی واریز شده و چه توافقی روی آن وجوه صورت گرفته است و دیگر اینکه معامله ای که بابت آن وجوه واریز شده فسخ شده پول را نمیتوانید مسترد کنید.

موفق باشید.

اثبات طلب به عهده شماست . صرف فیش های واریزی دلیل بر طلبکاری شما نیست