اگر به فردی غیر وکیل وکالت نامه بدهم حدود اختیاراتش چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #64497166

با سلام
اگر به فردی غیر وکیل وکالت نامه بدهم حدود اختیاراتش به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اختیارات همان است که در متن وکالت نامه ذکر شده است

تعیین اختیارات کسی که می خواهد وکیل شما باشد به نظر شما بستگی دارد

بستگی به مواردی دارد که شما درخواست کرده و دفتر اسناد رسمی نیز بر مبنای درخواست شما ، وکالت نامه را تنظیم میکند .

وکلت به غیر وکیل دادگستری وکالت کاری تلقی میشود و در دفاتر اسناد رسمی خودشون فرم های اماده دارن