برای این مدت از اردیبهشت تا بهمن ماه به ایشان نفقه تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۱ #64466404

سلام؛
از اردیبهشت ماه همسرم خانه را ترک کرده اند ، ۵ بار در این مدت اشخاصی را برای تمکین به منزل پدری همسرم فرستاده ام اما رجعت ننموده اند ، ۲ بار هم از آبان ماه برایشان اظهارنامه فرستاده ام اما تمکین ننموده اند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آنچه موجب سقوط نفقه می شود خودداری از تمکین پس از حکم الزام است. ابتدا دادخواست الزام به تمکین دهید.

با صدور حکم تمکین نفقه ساقط می شود .

تا زمانی که عم تمکین ثابت نشده است نفقه تعلق میگیرد.

درود
تا زمانی که به موجب حکم قطعی محکوم به تمکین شوند و تمکین نکنند نفقه تعلق می گیرد.

ارادت؛ دادخواست تمکین دهید اگر ناشزه بودن ایشان اثبات شود امتیاز آن این است که به همسرتان مستحق نفقه نخواهد گرفت.

با سلام
اگر بدون دلیل تمکین نکند ناشزه محسوب میشود ونفقه به وی تعلق نمی گیرد

سلام، در صورتی که به موجب حکم دادگاه ملزم به تمکین شده و عدم تمکین ایشان اثبات شود مستحق نفقه نخواهند بود