میخواهم که درخواست ازدواج مجدد بدم، آیا این درخواست منافاتی با تعدیل تقسیط مهریه نداره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #64433176

سلام. من حکم الزام به تمکین همسرم رو گرفتم و با مامور کلانتری رفتم برای آوردن ایشون سر زندگی مشترک، منتها ایشون امتناع کردن، در حال حاضر هم بعد از کلی فراز و نشیب و جلب برای پیش‌قسط مهریه، بالاخره ایشون ۴ عدد سکه پیش‌قسط رو گرفتن و الان در مرحله‌ی پاس کردن اقساط هستم، با توجه به اعساری که برای تقسیط داشتم و اینکه حدود دو سال هستش که همسرم با من زندگی نکرده میخواهم که درخواست ازدواج مجدد بدم، آیا این درخواست منافاتی با تعدیل تقسیط مهریه نداره؟ روال کار به چه صورته؟
تا اینجای کار که ایشون نیومده سر زندگی اگر یک مرتبه بعد از این قضایا وقتی من مجدد ازداج کرده باشم بخواد بیاد تکلیف چیه؟
پ.ن: شغل ثابتی ندارم و کارگر روزمزد هستم، و ادامه‌ی این تجرد شرایط ایده‌الی رو پیش روم نمیگذاره، به همین دلیل به جد دنبال ازدواج مجدد هستم.

تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازدواج مجدد شما با تعدیل مهریه ملازمه نداشته و می‌توانند از دادگاه پیش از ازدواج درخواست ازدواج مجدد کنید