برای رفع توقیف خودرو چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱ #64388476

سلام
من ماشینمو دادم دست رفیقم که بره ماشینو واسم بفروشه، اینم رفته فروخته نصف پولو گرفته نصفشو هم طرف گفته دو روز دیگه میده ولی الان نزدیک یک سال میشه که پول مارو نداده و معامله رو بصورت توافقی انجام داده و قولنامه هم نشده این رفیقم رفته گزارش داده ماشین سرقتیه که مامورا رفتن ماشینو بردن پارکینگ.
میخواستم بدونم حالا باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

خودتان می فرمایید خودرو فروخته شده لذا سرقتی تحقق پیدا نکرده بهتر بود برای مطالبه مابقی ثمن از راه حقوقی اقدام می کردید

با سلام با توجه به اینکه موضوع حقوقی بوده و خرید و فروش واقعی انجام شده و بخشی از ثمن را دریافت نموده اید بنابراین شکایت و اعلام سرقت هرچند اهرم خوبی برای شما بوده ولی النهایه سرقت رد میشود و طرف مقابل میتواند علیه شما به عنوان افترا شکایت کند. بنابراین بهتر است با حضور خریدار مساله را با دریافت الباقی ثمن و انتقال ماشین به نام خریدار حل و فصل نمایید.

سلام باید علیه خریدار و دوست خود دادخواست مطالبه ثمن قرارداد مطرح نمایید .

سلام
اگر مدارک ماشین بنام شما باشد و پلاک آن به نام شما در سیستم پلیس راهور ثبت باشد
از طرف پلیس با صاحب خودروی به سرقت رفته تماس گرفته می‌شود.
بعد از مراجعه مالک خودروی به سرقت رفته به مرکز پلیس، مالک خودرو به پارکینگ و پلیس آگاهی معرفی می‌گردد.
در پلیس آگاهی، شماره موتور و شماره شاسی خودرو تطبیق داده می شود. این موضوع، طی نامه کتبی پلیس آگاهی به کانون کارشناسان رسمی دادگستری، جهت بررسی و تطبیق موارد درخواستی، صورت می‌گیرد.
مالک خودرو، با در دست داشتن اصل سند خودرو، بیمه‌نامه و گواهینامه رانندگی خود، به پارکینگ جهت تحویل خودرو، مراجعه می‌نماید.